Потрібна віза в Болгарію. Що робити?

85

Tweet

Потрібна віза в Болгарію. Що робити?

Подорожі в сонячну Болгарію стають все більш популярні серед російських туристів. Адже тут можна побачити чудову природу, усміхнених людей. До того ж, отримати візу в цю країну, зовсім не складно.

Останнім часом росіяни все частіше стали виїжджати на закордонні подорожі, адже це – унікальна можливість вивчити нову культуру, історію, насолодитися дивовижною природою та поповнити скарбничку пам’яті незабутніми хвилинами радості і захоплюючих пригод. Однією з країн, що користується найбільшою популярністю серед російських туристів, є казковий край, сонячна Болгарія. Це держава, розташована в мальовничій долині на березі завжди теплого моря, не може не викликати щирого захоплення: тут дуже слідкують за порядком і чистотою, тому вулиці та алеї пахнуть розсипом квітів та декоративних рослин, численні парки прикрашені химерними фонтанами і різьбленими лавочками. А скільки на цій землі пам’яток, музеїв, галерей! Варто відзначити, що місцеві жителі з особливою повагою ставляться до Святині, тому Храми і Собори тут завжди зустрічають кожної людини душевним теплом, розумінням, допомогою і неземною красою.

Але, зважившись на подорож, потрібно пам’ятати, що в такому випадку знадобиться віза в Болгарію. Для того, щоб отримати візу, можна скористатися послугами великих туристичних компаній, а можна виконати цю юридичну процедуру самостійно, але тоді доведеться витратити трохи часу для врегулювання деяких питань.

Для початку слід придбати закордонний паспорт, і вже після цього відвідати кабінет візового центру, подавши необхідні документи:

  • 2 ксерокопії першої сторінки закордонного паспорта, де вказані особисті дані, а також ксерокопії всіх сторінок, де прописані діючі на даний момент візи;
  • Знадобиться взяти документ з місця роботи, завізований печаткою організації або підписом директора. Тут повинні бути вказані посада, стаж та оклад;
  • Потрібно надати докази того, що ви володієте достатньою сумою грошових коштів для здійснення поїздки. Для цього достатньо пред’явити заявку про придбання валюти або інші документи, пов’язані з фінансовими операціями;
  • Копію квитків, а також страхового медичного поліса.

Після подачі документів, термінова віза в Болгарію оформляється за 3 дні, а звичайна за тиждень.

Варто зазначити, що отримання візи, як правило, проста і коротка процедура, що дозволяє великого потоку туристів відвідувати цю чудову країну. І пройшовши всі юридичні пункти можна планувати цікава подорож, насолоджуючись яскравим гарячим сонцем і чудовими видами квітучої природи, трелями птахів вранці і добрим ставленням людей.